Te koop: Solar bewakings unit met PTZ camera

terug naar overzicht
Solar bewakings unit met PTZ camera
Particulieren, Gemeenten, Onderwijsinstellingen, Zorginstellingen, Overige
Nieuw
Volgens het CBS werden in 2018 380.290 diefstallen geregistreerd, waarvan 7.880 met geweld. Dit zijn 1.042 delicten per dag waarvan uiteindelijk 14% werd opgelost. Via social media worden we haast dagelijks geconfronteerd met camera beelden die delicten hebben vastgelegd. De beelden laten personen zien die hun slag slaan omdat men zich veilig en onbespied waant. De veronderstelling dat men niet wordt betrapt geeft de doorslag om met de activiteiten door te gaan. Gedupeerden hebben achteraf weliswaar de camerabeelden maar blijven vaak achter met aanzienlijke schade, kosten, frustraties en angstgevoelens.

Een aanzienlijk deel van deze delicten zal worden voorkomen als criminelen onmiskenbaar erop worden geattendeerd dat hun aanwezigheid is gedetecteerd en wordt vastgelegd.

Inbraakpreventie was het uitgangspunt voor de ontwikkeling van de NPTH bewakingsunit. De unit is erop gericht calamiteiten te voorkomen in plaats van deze alleen te registreren. Deze bewakingsunit is voorzien van innovatieve solar-, led-, camera- en sensor technieken om ZONDER NETSTROOM te functioneren op elk locatie waar een G4 of Wifi verbinding beschikbaar is.

Werking:
- Het solar paneel laad de 210W accu die onder het solar paneel is gemonteerd.
- Bij schemering schakelt het armatuur in op 25% lampvermogen.
- Bij detectie schakelt het armatuur naar 100% en wordt de camera geactiveerd.
- Men ontvangt een melding via de smartphone, tablet of computer.
- Men kan live de situatie bekijken en beoordelen.
- Camera met PTZ functie (pan, tilt, zoom) of statische camera.
- Via de ingebouwde speaker is communicatie mogelijk.
- Beelden worden opgeslagen en kunnen later nog eens worden bekeken.